Mi kerül az asztalra

Az Egerfood Regionális Tudásközpont lakossági fórumot tart jövő hét kedden délután három órától a Líceum Dísztermében.
 
 

Mi kerül az asztalra

Az Egerfood Regionális Tudásközpont lakossági fórumot tart jövő hét kedden délután három órától a Líceum Dísztermében.
 
 
 
 
 

Mi kerül az asztalra

Az Egerfood Regionális Tudásközpont lakossági fórumot tart jövő hét kedden délután három órától a Líceum Dísztermében.

A fórumon az élelmiszerbiztonságról, a fogyasztóvédelemről és az új típusú élelmiszerekről lesz szó. Új fejlesztéseket, szakhatósági esettanulmányokat, káros és kedvező hatású élelmiszer összetevőket is bemutatnak majd.

A programot Dr. Hauser Zoltán, rektor nyitja meg, a tájékoztatón közreműködik Török Zsolt, a fogyasztóvédelmi eseti bizottság tagjaként, valamint Dr. Kiss Attila az Egerfood menedzser-igazgatója. Jelen lesz Dr. Hanusz Klára, az Egészségporta Egyesülettől, Pintér István, a fogyasztóvédelem Regionális Felügyelőségének igazgatója, valamint Dr. Hajnal Zsolt, a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesületének elnöke, és Dr. Naár Zoltán az Egerfood platformvezetője.

 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!