MSZP: Alig haladnak a megyei úthálózat fejlesztései

Dr. Sós Tamás pénteken Egerben sajtótájékoztató keretében hívta fel a figyelmet Heves Megye útfelújítási munkáinak elmaradására.
 
 

MSZP: Alig haladnak a megyei úthálózat fejlesztései

Dr. Sós Tamás pénteken Egerben sajtótájékoztató keretében hívta fel a figyelmet Heves Megye útfelújítási munkáinak elmaradására.
 
 
 
 
 

MSZP: Alig haladnak a megyei úthálózat fejlesztései

Dr. Sós Tamás pénteken Egerben sajtótájékoztató keretében hívta fel a figyelmet Heves Megye útfelújítási munkáinak elmaradására.

2010-ben nem indult, 2011-ben pedig egy helyen várható útszélesítés indítása a megyében, Füzesabony-Maklár között.
2009-ről áthúzódóan a 21-es úton két előzési szakasz építése fejeződik be, Hatvan-Salgótarján útvonalon.
A helyi lakosok és a turisták bosszúságára nem történt meg az árvízkárok helyrehozása. A főutak közül régóta félpályás útlezárás van többek között Almárnál, Szentdomonkosnál.
Nem megnyugtatóak az írásban kapott válaszok a 16 konkrét Heves megye úthálózatát érintő kérdésben.
A 31-es út Dormánd-Tenk-Heves és 33-as út Füzesasbony-Dormánd közötti szakaszának felújítása folyamatosan tolódik, bizonytalan, hogy mikorra valósulnak meg.
Elfogadhatatlan, hogy a félbemaradt Gyöngyös nyugati elkerülő út továbbra sincs a tervekben. Hatvan térségében pedig a 32-es út kivitelezése csupán 2015-ben várható.
A Bélapátfalvi Kistérségben található, valamint az Eger- Gyöngyös közötti útvonalak felújítása szintén csúszik.
Burkolatjavítás többek között Szentdomonkos belterületén 6 helyen, Tarnaleleszen 1 helyen, a Felső-Mátrában 14 helyen valamint Egerben várható.

 

Video: dr. Sós Tamás nyilatkozata

 

 

 
 
  • 5Bekiabáló2011május17.11:54ÚjVálasz

    Teljesen mindegy hogy ki van, volt kormányon eddig, az úthálózat építése rengetegbe került, és alig látszódott a kátyúktól. Vajon hova mehetett a pénz? A holdudvarhoz és a párt kasszákba, hisz a kampányhoz is kell pár milliárd, amivel persze nem számolnak el sose.....

     
  • 4Bekiabáló2011május15.14:57ÚjVálasz

    Igen kedves 3-as! Nagy Imre személyesen fúrta azokat (előrelátóan), hogy majd a fideszes kétharmadék egri kommandója bátran fölhasználhassa ellene. Mondjuk Habis úr a 2. ciklusát tölti. És nyilvánvalóan tudatosan nem tett semmit, hogy most a papagájkommandója tudjon másokra (természetesen az ördögnél is rosszabb szocikra!) mutogatni. Jaj, kedves! Nagyon-nagyon unalmas és gyermeteg a gondolkodása. De nem baj, hajrá M.o.!

     
  • 3Bekiabáló2011május13.18:12ÚjVálasz

    A bervai lakótelep már Nagy Imréék óta tele van kátyúkkal.
    Meg a többi is.
    Nincs mit egymás szemére vetniük.
    Az egyik kutya, a másik kutyább.

     
  • 2Bekiabáló2011május13.15:57ÚjVálasz

    És az a durva, hogy a Dunántúlon érdekes módon tudnak lobbizni a fideszes képviselők az utakért, mert néhány napja ott járva, nem volt olyan hely, ahol a rosszabb (nem a jelenlegi megyei utakkal összekeverve, mert azokhoz képest ott a Dunántúlon a rossz út is autópálya) utakon mindenhol ott voltak és rakták le a VASTAG aszfaltot Kedves Közutasok!Itt meg? Mi történik ebben a megyében? A semminél is kevesebb. Egyetértek az előttem szólóval a Petró tanyai állapotok miatt! De mondok jobbak is: az említett Almár-Szarvaskő közötti szakasz immár 1,5 éve úgy áll!Leszakadt a támfal a vasúti árokba.Most azóta mire várnak? Talán tapsra a kedves urak? Megvárják amig az út 1,5 év alatt használt oldala is menthetetlen lesz? Hát kérem, felháborító ami ebben a megyében folyik! És nem csak út ügyben...de msot azt inkább hagyjuk is, mert úgyis csak szájtépés és ujjkoptatás ezeknek bármit mondani,írni...

     
  • 1Mr Bennfentes2011május13.15:39ÚjVálasz

    Eger- Noszvaj!
    Pedig ez még nem is Dél-Heves. Turisztikai célpont, de jaj annak, aki ismeretlenül vág neki ennek a szakasznak! Főleg Eger felé az víkendházak utáni buszmegállóban. Felnik reszkessetek! Ja és a Petró Tanya feletti leszakadt domboldalt még nem is említettem. A világ 8. csodája, hogy még nem történt baleset.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!