Jól szerepelnek a Keri tanulói

Február 3-a és 5-e között rendezték Budapesten az UKBA nemzetközi sütő- és cukrászipari kiállítást, ahol az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép –és Szakiskola tanulója Özse Gábor kenyér kategóriában első helyezést ért el.

 
 

Jól szerepelnek a Keri tanulói

Február 3-a és 5-e között rendezték Budapesten az UKBA nemzetközi sütő- és cukrászipari kiállítást, ahol az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép –és Szakiskola tanulója Özse Gábor kenyér kategóriában első helyezést ért el.

 
 
 
 
 

Jól szerepelnek a Keri tanulói

Február 3-a és 5-e között rendezték Budapesten az UKBA nemzetközi sütő- és cukrászipari kiállítást, ahol az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép –és Szakiskola tanulója Özse Gábor kenyér kategóriában első helyezést ért el.

A nebuló saját termékével az erdélyi krumpliskenyérrel vitte a pálmát. Özse Gábor elmondta, hogy egy hónapig készült a megmérettetésre, és azért ezt a terméket választotta, mert nagyon tetszenek neki a hagyományos kenyerek és elkészítési módjaik. Szerdán kezdődik Egerben a Pék Szakma Kiváló Tanulója verseny országos döntője a Keriben mely egészen péntekig tart. A verseny rendezésének lehetőségét az UKBA megmérettetésen elért sikerekkel vívta ki az egri iskola.

 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!