Vacsoraszínház volt a Ködmönben

Csányi Sándor, a Thália Színház színművésze, művészeti vezetője lépett fel előadó estjével a Ködmön Csárda és Borétterem Vacsoraszínházában. A Jászai Mari-díjas színész “Miért ne próbáljuk megérteni a nőket?” című önálló estjét adta elő. Az előadás után a vendégek az étterem ételkülönlegességei közül válogathattak,  és Eger legjobb borait kóstolhatták meg.
 
 

Vacsoraszínház volt a Ködmönben

Csányi Sándor, a Thália Színház színművésze, művészeti vezetője lépett fel előadó estjével a Ködmön Csárda és Borétterem Vacsoraszínházában. A Jászai Mari-díjas színész “Miért ne próbáljuk megérteni a nőket?” című önálló estjét adta elő. Az előadás után a vendégek az étterem ételkülönlegességei közül válogathattak,  és Eger legjobb borait kóstolhatták meg.
 
 
 
 
 

Vacsoraszínház volt a Ködmönben

Csányi Sándor, a Thália Színház színművésze, művészeti vezetője lépett fel előadó estjével a Ködmön Csárda és Borétterem Vacsoraszínházában. A Jászai Mari-díjas színész “Miért ne próbáljuk megérteni a nőket?” című önálló estjét adta elő. Az előadás után a vendégek az étterem ételkülönlegességei közül válogathattak,  és Eger legjobb borait kóstolhatták meg.
Az előadás  az örök kérdésről és válaszokról szólt: Miért ne próbáljuk megérteni a nőket?  Hogyan tud egy féri rájönni arra, mit akar a nő?

Minden férfi agyának van  egy női és egy férfi oldala.  A tényekkel, számokkal a férfi férfi agya foglalkozik, az érzelmekkel, indulatokkal pedig a női agya.

Ezt a női  részt a férfiak sikeresen el tudják nyomni, kivéve ha kicsit italosak. Ilyenkor mindenkit szeretnek és mindenért bocsánatot kérnek. Az előadás végére azonban  megszületik a kérdésre a válasz: Mi kell a nőnek? Szerelem és figyelem.

Az előadás után a vendégeket svédasztal várta.  Az urakra és a hölgyekre is gondoltunk:

Vajas tésztában sült mangalica szüzet  libamájjal töltöttünk,  a szarvas pecsenyét  erdei gyümölcsökkel szervíroztuk,  a kemencében sütött, baconba göngyölt jércemellet  pedig  friss kerti salátával tálaltuk.

Aki pedig szeretett volna  kicsit bűnbe esni, az a desszertek közül válogathatott kedvére.

A kultúra és gasztronómia jól megfért egymás mellett. Folytatás februárban!
 
 
 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!